Thee op het werk

Tray_dienblad_Sunleaf

We bieden u eenvoudig de beleving van goede thee op het werk.

Sunleaf is een heerlijke natuurlijke thee. Een vernieuwende combinatie van het lekkerste zongerijpte fruit en vers geplukte thee. Een mooi assortiment met maar liefst 17 smaken in een trendy moderne verpakking. Sunleaf is voor iedereen die een momentje voor zichzelf pakt om even onbezorgd te kunnen genieten. Er zitten namelijk alleen natuurlijke ingrediënten in: echte stukjes fruit, kruiden en de beste soorten thee met de hand geplukt op de hooggelegen ‘Fairground’ plantages in Sri Lanka. Dit maakt dit thee assortiment net even anders.

Fairgrounds Foundation

logo-met-wit-kader-achtergrond2Door te kiezen voor Sunleaf thee kunt u uw activiteiten op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen uitbreiden. Dit doet u door met de aankoop van Sunleaf thee direct de ‘Fairgrounds Foundation’ te steunen. Deze stichting heeft als sociale en duurzame doelstelling het verbeteren van de woon-, werk en leefomstandigheden in productie landen voor thee en koffie (www.fair-grounds.org)

Door te kiezen voor Sunleaf thee ondersteunt u rechtstreeks de mensen in Sri Lanka. Via de Fair-grounds Foundation gaat er per kilo thee € 0,50 naar de bevolking van Sri Lanka in de vorm van scholing, medische ontwikkeling en huisvesting.

 

 

DE SMAKEN VAN SUNLEAF THEE

Red Fruit                  Apple Cinnamon             Green Tea                                    Forest Fruit
Rooibos                     Camomile                           Green Tea Jasmine                 Orange
Rosehip                     Chai Tea                              Green Tea Lemon
Strawberry              Earl Grey                            Green Tea Mint
Tropical Fruit         English Blend                   Herbal Mix

Ook genieten op het werk van de heerlijke theesmaken van Sunleaf?
Neem dan snel contact met ons op.

EchtKoffie vindt dat u altijd moet kunnen genieten van uw koffie en Thee. Goede kwaliteit voor een faire prijs, dat is waar EchtKoffie voor staat. Duurzaamheid en gecertifieerde ingrediënten vinden we belangrijk. (H)eerlijke Koffie die wordt bereid in degelijke koffieautomaten met de beste bonen voor top melanges en uiteraard ook heerlijke thee voor elke moment van de dag.