koffie

Echt Koffie, (h)eerlijke koffie

We vertellen u graag alles over EchtKoffie. Wie we zijn en waar we in geloven.

Onderzoek toont aan; werknemers vinden goede koffie op het werk een van de belangrijkste aspecten!

Goede koffie maar ook thee wordt tegenwoordig steeds belangrijker gevonden. Ook de variatie in koffie is iets wat mensen steeds belangrijker vinden. Niet alleen thuis of in de horeca maar ook op het werk. Het koffiedrinken is een sociaal gebeuren en lekkere koffie draagt bij aan het groepsgevoel en de motivatie van uw medewerkers!

De koffiemarkt kent een traditionele handelwijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. Volgens ons met weinig oog voor de koffiekwaliteit en uw daadwerkelijke behoeften. EchtKoffie kiest een heel andere aanpak die staat voor koffie met hedendaagse smaakbeleving in combinatie met transparantie, waar u een eerlijke prijs voor betaalt. Logisch toch?

All-in, betalen per kopje

EchtKoffie biedt bedrijven een all-in concept aan waarmee de traditionele werkwijze in de koffiemarkt wordt doorbroken. U rekent af per consumptie en weet vooraf wat u per kopje betaalt. EchtKoffie staat daarmee voor transparantie en een heerlijke kop koffie. Voor deze prijs per kop ontvangt u een hoogwaardige koffiemachine, vers gebrande koffiebonen en perfecte service. Kortom, een alles omvattend glashelder concept met als belangrijkste detail: geen onvoorziene verrassingen meer!

Waarom kiezen voor EchtKoffie

  • Koffie van superieure kwaliteit
  • Betrouwbare apparatuur
  • Kopen, leasen of per koffie kop afrekenen
  • Gratis ingrediëntenservice en onderhoud
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Eigen serviceteam
  • Compleet assortiment
  • Eén aanspreekpunt voor al uw zaken

EchtKoffie vindt dat u altijd moet kunnen genieten van uw koffie en Thee. Goede kwaliteit voor een faire prijs, dat is waar EchtKoffie voor staat. Duurzaamheid en gecertifieerde ingrediënten vinden we belangrijk. (H)eerlijke Koffie die wordt bereid in degelijke koffieautomaten met de beste bonen voor top melanges en uiteraard ook heerlijke thee voor elke moment van de dag.