Jura koffiemachineJura

De Koffiekwaliteit

Na ruwe olie is koffie het belangrijkste gebruiksartikel ter wereld. Steeds meer koffie drinkers over de hele wereld ontdekken het genot van speciale soorten koffie als ristretto, espresso, cappuccino en latte macchiato. Op deze snelgroeiende markt levert JURA een assortiment producten van topkwaliteit met als enig doel het beste kopje koffie te zetten ongeacht welk melange wordt gebruikt of hoe de bonen zijn gebrand. En omdat smaak even uniek en individueel is als wijzelf, heeft JURA geavanceerde technologieën ontwikkeld waarmee de koffie precies op onze eigen persoonlijke voorkeuren kan worden afgestemd. Het enige criterium zijn onze eigen smaakpapillen: de kwaliteit van de koffie zelf staat buiten kijf.

 De Designfactor

Steeds meer verandert de keuken van werkruimte naar ontmoetingsruimte. Hier ontmoet men familie en gasten. Daarom beschouwen wij volautomaten voor koffiespecialiteiten ook als interieurstuk waarmee men goede smaak tot uitdrukking brengt. Het strakke Cool Nordic Design oogt robuust en verenigt harmonieuze strakke lijnen met heldere oppervlakken. Veel oog voor detail evenals edele materialen en een uitstekende hanteerbaarheid ronden de voortreffelijke totale indruk af. Een design beschouwen wij geslaagd als het ook na jaren nog fris en nieuw overkomt. Het winnen van internationaal gerenommeerde designprijzen is voor ons een bevestiging en aansporing tegelijk om door te gaan met het verschaffen van waar, ook visueel genot.

 

 

 

Duurzaamheid & Eco-Intelligence

Bewuste omgang met natuurlijke hulpbronnen JURA construeert apparaten zo dat u er bij goed onderhoud vele jaren plezier van hebt. Deze filosofie richt zich actief tegen de wegwerpmentaliteit. Volautomaten staan voor het perfecte koffieresultaat van verse bonen. JURA bespoedigt consequent de ontwikkeling van energiebesparende technologie. Al bij de eerste IMPRESSA van 1994 werd een uitschakelautomaat toegepast. Al jaren wordt met de Energie Spaar Modus max. 40% kostbare energie bespaard en de gepatenteerde Zero-Energy switch vermijdt stand-by energie.

Bekijk in onze webshop

EchtKoffie vindt dat u altijd moet kunnen genieten van uw koffie en Thee. Goede kwaliteit voor een faire prijs, dat is waar EchtKoffie voor staat. Duurzaamheid en gecertifieerde ingrediënten vinden we belangrijk. (H)eerlijke Koffie die wordt bereid in degelijke koffieautomaten met de beste bonen voor top melanges en uiteraard ook heerlijke thee voor elke moment van de dag.