Franke Koffiemachine franke-logo

Franke Koffiemachines is een Zwitsers bedrijf dat wereldwijd verspreid is en in meer dan veertig landen gevestigd is. Koffiemachines is een fractie van de producten die het bedrijf maakt. Op gebied van koffiemachines produceert Franke een groot gamma aan machines die allen voldoen aan dezelfde filosofie: the art of excellent coffeemaking. Een Franke koffie machine zorgt met heerlijke koffie voor prachtige momenten.

 

Koffiemachine van Franke: de geschiedenis

Het bedrijf Franke dat wereldfaam kent omwille van zijn koffiemachines is ontstaan in 1911 in het Zwitserse Rorschach. De basis van het bedrijf is een loodgietersbedrijf dat opgericht wordt door Hermann Franke. Na drie jaar ontstaat de Eerste Wereldoorlog, wat er toe leidt dat het bedrijf maar moeizaam kan ontwikkelen. In 1925 komt er echter een economische heropleving, waardoor het bedrijf kan uitbreiden. Men begint zich te specialiseren in het ontwerpen van sanitaire installaties. Ook dampkappen, dakramen en dakkapellen worden een gegeerd product van Franke. In 1939 overlijdt Hermann Franke en wordt opgevolgd door zijn zoon, die meteen ook te kampen krijgt met crisis omwille van de Tweede Wereldoorlog. Als na 1960 het bedrijf de volledige keuken mag bouwen voor Mc Donalds in Munchen, is het hek van de dam en kent het bedrijf alleen maar groeicijfers.

Ook Franke koffie op kantoor!

Waarom zou u voor uw bedrijf kiezen voor een koffiemachine van Franke? Er zijn een aantal goede redenen:

  1. Een grote keuze aan koffiemachines, aangepast aan uw verlangens.
  2. Een wereldwijd netwerk van distributeurs.
  3. Een groep die staat voor kwaliteit.
  4. Een wereldwijde service die onverwachte problemen binnen de 24 uren het hoofd kan bieden.
  5. Koffiemachines die niet alleen een perfect resultaat afleveren, maar die ook een streling voor het oog zijn en bij ieder interieur passen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk in onze webshop

EchtKoffie vindt dat u altijd moet kunnen genieten van uw koffie en Thee. Goede kwaliteit voor een faire prijs, dat is waar EchtKoffie voor staat. Duurzaamheid en gecertifieerde ingrediënten vinden we belangrijk. (H)eerlijke Koffie die wordt bereid in degelijke koffieautomaten met de beste bonen voor top melanges en uiteraard ook heerlijke thee voor elke moment van de dag.