Faema is toonaangevend in espressomachinesFaema

Italiaans design, innovatieve techniek en een grote passie voor koffie: dat is de unieke combinatie waarmee Faema espresso koffiemachines al sinds 1945 furore maakt. Het merk won door de jaren heen al vele internationale prijzen. Niet voor niets dat we al lang met hen samenwerken!

Ze bieden een breed assortiment handmatige espressomachines. Deze zijn allemaal uitgerust met het wereldberoemde thermosifon-systeem: de beste waarborg voor een constante watertemperatuur.

Echte barista machines

De gepatenteerde Smart Boiler technologie zorgt voor een optimale balans tussen heet water en stoom. Stoom en druk zijn exact te regelen. Het maken van een espresso of latte macchiato, lungo of ristretto kan daardoor tot in de finesses worden bijgestuurd. Veel barista’s zijn dan ook een trouwe fan en zouden hun Faema espressomachine voor geen goud willen missen!

EchtKoffie vindt dat u altijd moet kunnen genieten van uw koffie en Thee. Goede kwaliteit voor een faire prijs, dat is waar EchtKoffie voor staat. Duurzaamheid en gecertifieerde ingrediënten vinden we belangrijk. (H)eerlijke Koffie die wordt bereid in degelijke koffieautomaten met de beste bonen voor top melanges en uiteraard ook heerlijke thee voor elke moment van de dag.