Etnaetna-logo

ETNA is in Nederland al meer dan 150 jaar een bekend en toonaangevend merk van huishoudelijke apparatuur. Kachels en ovens werden oorspronkelijk gemaakt in de ijzergieterij in Breda. Daar werd ETNA opgericht. Inmiddels zijn ze gevestigd in een modern kantoorpand, in Doetinchem, in het oosten van Nederland. Hier ontwikkelt en produceert ze een breed aanbod van koffiemachines. Maar ook de directie, de verkoopafdeling en de kwaliteitscontrole is hier gevestigd. Dit betekend dat de kwaliteit en smaak van onze koffiemachines gewaarborgd is met 100% Nederlandse kwaliteit en vakmanschap.

ETNA Coffee Technologies is sinds 1992 gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van professionele warme dranksystemen. Via zorgvuldig geselecteerde businesspartners vinden de automaten hun weg naar de eindgebruikers in kantoren, industrie en horecalocaties. In de afgelopen 20 jaar heeft ze een compleet productportfolio opgebouwd met automaten die gebruik maken van alle denkbare zettechnologieën. Er zijn al meer dan 300.000 machines van het merk wereldwijd in gebruik… dagelijks! Deze kwaliteit en duurzaamheid komen tot in iedere vezel van onze producten tot uiting.

ETNA Coffee Technologies maakt voor de leveranciers van superieure ingrediënten en voor haar klanten de beste machines voor iedere situatie. Ze completeert het aanbod met allerlei opties, van dubbele uitloop tot een 10 inch TFT scherm er is een enorm breed scala aan mogelijkheden. Daarnaast wordt de apparatuur helemaal toegesneden op de gebruiker. Afstelling van de machine gebeurt met de ingrediënten van onze partners, deze testen vinden ook plaats in ons eigen laboratorium.

Zwitserse kwaliteitscomponenten, samengevoegd met Nederlands vakmanschap, zorgen voor een echte Italiaanse kop kwaliteits koffie!

 

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid is binnen het bedrijf een continu punt van aandacht. In het ontwikkelingsproces gaat de voorkeur uit naar recyclebare

grondstoffen. Alle automaten zijn voorzien van een energiebesparende modus en er wordt gebruik gemaakt van energiezuinige LED verlichting.

ETNA draagt bij aan de vermindering van de afvalstromen door gebruik te maken van herbruikbare verpakkingsconcepten.

Bekijk in onze webshop

EchtKoffie vindt dat u altijd moet kunnen genieten van uw koffie en Thee. Goede kwaliteit voor een faire prijs, dat is waar EchtKoffie voor staat. Duurzaamheid en gecertifieerde ingrediënten vinden we belangrijk. (H)eerlijke Koffie die wordt bereid in degelijke koffieautomaten met de beste bonen voor top melanges en uiteraard ook heerlijke thee voor elke moment van de dag.