Koffiemachines van Etna – Jura – Franke – Faema voor op kantoor of in uw horecabedrijf

EchtKoffie is dealer van koffiemachines van Etna – Jura – Franke – Faema. We hebben gekozen voor die machines, die in staat zijn om de behoeften van de klant volledig te vervullen. De machines die wij leveren lopen uiteen in capaciteit en mogelijkheden; we hebben machines voor een kleine omgeving met een beperkt aantal mogelijkheden, maar ook machines voor de horeca en grootbedrijven.

Merken

We bieden koffiemachines van Etna – Jura – Franke – Faema aan.

ETNA Coffee Technologies

etna koffiemachinesVroeger stond ETNA bekend als fabrikant van kachels en gasfornuizen. Vele Nederlandse huishoudens waren voorzien van een huishoudelijk toestel van deze Nederlandse fabrikant uit Doetinchem. ETNA Coffee Technologies is sinds 1992 gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van professionele warme dranksystemen. Via zorgvuldig geselecteerde businesspartners vinden de automaten hun weg naar de eindgebruikers in kantoren, industrie en horecalocaties. In de afgelopen 20 jaar heeft ETNA een compleet productportfolio opgebouwd met automaten die gebruik maken van alle denkbare zettechnologieën. Er zijn al meer dan 300.000 machines van ETNA wereldwijd in gebruik… dagelijks! Deze kwaliteit en duurzaamheid komen tot in iedere vezel van ETNA producten die EchtKoffie u kan leveren tot uiting.

JURAJura koffiemachines

Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. De opgedane ervaring en know-how wordt tegenwoordig ook gebruikt voor de ontwikkeling van semi-professionele apparatuur voor de zakelijke markt en de kleine horeca.

FRANKE

Franke koffiemachinesPure passie en 100 procent Zwitsers: Dat zit allemaal in een koffiemachine van FRANKE. FRANKE Coffee Systems is één van ‘s werelds grootste leveranciers op het gebied van automatische koffiemachines. Met een uitgebreid assortiment bedienen ze klanten in meer dan 70 landen over de hele wereld. Van een machine die 50 tot 100 kopjes per dag serveert tot een machine die een capaciteit heeft van 250 kopjes per uur, FRANKE kan ze bieden.

FAEMA

Italiaans design, innovatieve techniek en een grote passie voor koffie: dat is de unieke combinatie waarmee Faema espresso koffiemachines al sinds 1945 furore maakt. Het merk won door de jaren heen al vele internationale prijzen. Niet voor niets dat we al lang met hen samenwerken!Faema espresso koffiemachine

 

 

 

EchtKoffie vindt dat u altijd moet kunnen genieten van uw koffie en Thee. Goede kwaliteit voor een faire prijs, dat is waar EchtKoffie voor staat. Duurzaamheid en gecertifieerde ingrediënten vinden we belangrijk. (H)eerlijke Koffie die wordt bereid in degelijke koffieautomaten met de beste bonen voor top melanges en uiteraard ook heerlijke thee voor elke moment van de dag.