Heerlijke koffie op het werk

EchtKoffie heeft heerlijke koffie voor op het werk. We hebben 4 smaakmelanges bonen met ieder een eigen smaakpallet en eigen mix van Arabica en Robusta bonen:

Koffie melanges:

 • Mild en Geurend:Smaak_Blauw (425x425)

  Dit is een zachte en milde koffie bestaande uit een melange waarvan een gedeelte van de koffiebonen uit en hoog gelegen gebied komt. Hierdoor krijgt ze een specifieke smaak.

 • Hollands Glorie:EchteKoffie De lekkerste koffie voor op het werk

  Allemansvriend voor op de werkvloer. Een koffie waarbij de perfecte balans is gevonden tussen robusta en arabica bonen. Iets rins met een licht zoete nasmaak. Aangenaam bitter zodat melkhoudende specialiteiten zoals cappuccino een duidelijke koffiesmaak houden

 • Rustig en Mild:Smaak_Groen ( 425x425)

  Door de 100% arabica melange is dit een rustige koffie. Met uitsluitend koffiebonen welke in Zuid-Amerika geoogst worden. Een uitstekende doordrink koffie.

 • Pittig en Krachtig:Smaak_Geel (425x425)

  Een helder karakter. Een melange met een toevoeging van robusta koffie waardoor er een Nederlandse inslag ontstaat.
  Pittig en krachtig, hierdoor uitstekend geschikt voor cappuccino en overige melkhoudende specialiteiten. Een espresso van deze koffie is fantastisch!

 • Classic gemalen:

  Deze gemalen bonenkoffie is een melange met een mooie verhouding tussen Arabica en Robusta koffiebonen, waardoor deze koffie het beste van beide werelden heeft. De Classic gemalen koffie is een koffiemelange die uitermate geschikt is voor gewone koffie, espresso en cappuccino.

 • Royal instant:

  Naast koffiemachines voor bonen en gemalen koffie leveren wij ook machines die werken met instant koffie. Royal instant is speciaal samengesteld voor de perfecte smaakbeleving en heerlijk genieten van koffie!

 • Aromat Gold:

  Aromat koffie staat voor gemak, snelheid en een goede kwaliteit koffie voor op het werk ! Aromat Gold is een goed en voordelig alternatief voor gebruik in Cafitesse automaten.

 

 

 

EchtKoffie vindt dat u altijd moet kunnen genieten van uw koffie en Thee. Goede kwaliteit voor een faire prijs, dat is waar EchtKoffie voor staat. Duurzaamheid en gecertifieerde ingrediënten vinden we belangrijk. (H)eerlijke Koffie die wordt bereid in degelijke koffieautomaten met de beste bonen voor top melanges en uiteraard ook heerlijke thee voor elke moment van de dag.